2015-11-23 Το κάπνισμα και οι βλαβερές συνέπειές του

Κανείς πλέον δεν αμφιβάλλει για τις βλαβερές ιδιότητες του καπνίσματος, καθώς ομόφωνη η ιατρική και επιστημονική κοινότητα έχει καταλήξει εδώ και πολλά χρόνια στο συμπέρασμα ότι το κάπνισμα του τσιγάρου αποτελεί έναν μεγάλο κίνδυνο για τον ανθρώπινο οργανισμό και κατά συνέπεια, οι επιπτώσεις του καπνίσματος μπορεί να είναι ακόμα και θανατηφόρες!

Ο Kωνσταντίνoς Μουρούτης είναι Φυσίατρος με περαιτέρω κατάρτιση στις Νευροεπιστήμες(Master's Degree) και περαιτέρω εκπαίδευση στις Κυτταρικές & Μοριακές Βιοεπιστήμες (Doctor of Philosophy), και το 2010 ολοκληρώσε τις σπουδές του στον χώρο της Θεολογίας.
Συνεργάζεται και διδάσκει σε διάφορα Πανεπιστήμια και ιδιωτικές σχολές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως προσκεκλημένος επιστήμονας.

Η παρουσία του στο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης, είχε θέμα την μάστιγα του καπνίσματος, αλλά και των υπόλοιπων εθιστικών ουσιών. Η ομιλία του περιείχε όλα τα γλαφυρά, ευχάριστα και ενδιαφέροντα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον Δόκτωρα και έδωσε μια διαφορετική οπτική για τις καταστροφικές συνέπειες του καπνίσματος, αλλά και για την χαρά της ζωής.