Διαδικτυακά Μαθήματα - Ηλεκτρονικές Τάξεις Καθηγητών

Για τις μέρες που το σχολείο δεν λειτουργεί λόγω εκτάκτων συνθηκών (π.χ. μέτρα που αποσκοπούν στον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, κακοκαιρία, κτλ.), τα μαθήματα του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης,  θα γίνονται διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας Webex.

Η συμμετοχή όλων των μαθητών στα διαδικτυακά μαθήματα είναι υποχρεωτική και θα ισχύει ότι ισχύει στην δια ζώσης διδασκαλία, σε ότι αφορά την παρουσία των μαθητών στην τάξη, δηλαδή θα λαμβάνονται κανονικά απουσίες.

Παρακάτω παραθέτουμε τον πίνακα με τις ηλεκτρονικές τάξεις των καθηγητών του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης:

Επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022

Παρακάτω παραθέτουμε τον πίνακα των επιτυχόντων του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης, και συγχαίρουμε τους μαθητές μας που κατάφεραν να πραγματοποιήσουν έναν σημαντικό στόχο ζωής, εξασφαλίζοντας την εισαγωγή τους στις ανώτερες ή ανώτατες σχολές της επιλογής τους.

Προς τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών μας, σχετικά με τις e-εγγραφές του σχολικού έτους 2022-2023

Για τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών οι οποίοι/ες είναι ανήλικοι/ες ή στους ίδιους/ες αν είναι ενήλικοι/ες, παραθέτουμε την παρακάτω επιστολή από τη Γενική Διεύθυνση Σπουδών Π.Ε. και Δ.Ε. του Υ.ΠΑΙ.Θ.προς ενημέρωσή τους.

Συγχαρητήρια για τις Πανελλήνιες

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες που κατάφεραν να ανταποκριθούν με επιτυχία στην δύσκολη για τη ζωή τους δοκιμασία, αυτή των Πανελληνίων Εξετάσεων. Εύχομαι η ζωή σας να συνοδεύεται πάντα από επιτυχίες όπως η σημερινή. Εύχομαι επίσης οι επιλογές σας να σας δικαιώσουν και μέσα από το δρόμο που διαλέγετε να ακολουθήσετε, να νιώθετε πλήρεις και ευχαριστημένοι.

Διαδικασία Αυτοαξιολόγησης Εσπερινού ΕΠΑΛ Κατερίνης

ΣχέδιoΈκθεσης Γενικής Εκτίμησης της εικόνας του Σχολείου

 

Παραθέτουμε το Σχέδιο Έκθεσης Γενικής Εκτίμησης της εικόνας του Σχολείου: