2017-03-02 Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Logistics Center της εταιρίας Diamantis Masoutis S.A.

Μαθητές και καθηγητές του Εσπερινού ΕΠΑΛ Κατερίνης, επισκέφθηκαν την Πέμπτη 02/03/17, τις αποθήκες της εταιρίας Super Market Μασούτης ΑΕ.

Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο Κέντρο Αποθήκευσης και Διανομής αγαθών (Logistics Center), πολλαπλών προδιαγραφών. Bρίσκεται στο Καβαλάρι Θεσσσαλονίκης (19ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Καβάλας), ένα σημείο κλειδί για την κάλυψη των αναγκών του δικτύου, τη διαθεσιμότητα του εργατικού δυναμικού και τη διευκόλυνση των προμηθευτών.

Οι εγκαταστάσεις του καλύπτουν συνολικά μια έκταση περίπου 60.000 τ.μ., σε οικόπεδο έκτασης 145 στρεμμάτων. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα Κέντρα Αποθήκευσης και Διανομής στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, και αποτελεί επανάσταση στο χώρο του λιανεμπορίου για πολλούς λόγους.

Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρίας, και οι εντυπωσιακές υπερσύγχρονες και καινοτόμες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται, συμβάλλουν στην ορθή τήρηση των διαδικασιών με σκοπό την ασφαλή παραλαβή, αποθήκευση και διανομή τροφίμων από και προς το κέντρο διανομής.

Η ευγένεια και η προθυμία των εργαζομένων που ανέλαβαν την ξενάγηση του σχολείου μας στους χώρους του Κέντρου, ήταν υποδειγματική.

Οι μαθητές μας εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για τις πληροφορίες που απέκτησαν και για τις εμπειρίες που βίωσαν.

Ευχαριστούμε τον διευθυντή του κέντρου κ. Αθανάσιο Μασούτη για τη φιλοξενία και τα στελέχη της εταιρίας, που απάντησαν με σαφήνεια και προθυμία στις απορίες και τις ερωτήσεις μας και έκαναν την ξενάγησή μας στους χώρους, ουσιαστική και πολύ εποικοδομητική.