2013-2014 Ο υπόγειος πλούτος της Ελλάδος, η εκμετάλλευσή του και οι επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Οι μαθητές της Δ΄ τάξης του τμήματος Μηχανολογίας του Εσπερινού ΕΠΑΛ Κατερίνης κατά το σχολικό έτος 2013-2014, στα πλαίσια της Περιβαλλοντικής Εργασίας, δημιούργησαν ιστοσελίδα με θέμα "Ο υπόγειος πλούτος της Ελλάδος, η εκμετάλλευσή του και οι επιπτώσεις στο περιβάλλον".

Για την υλοποίηση αυτής της εργασίας, συνεργάστηκαν οι μαθητές: Κουλιούμπας ΘεοχάρηςΚουσινόβαλης ΗλίαςΜάρας ΑθανάσιοςΜπατσίλας ΑθανάσιοςΦεσατίδης ΣταύροςΧωλίδης Λεωνίδας

Υπεύθυνος καθηγητής: Περουκίδης Γεώργιος.

Με αφορμή την οικονομική κρίση, ακούγονται διάφορα σενάρια για την εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου της Ελλάδος. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι είναι αρκετός, όχι μόνον για να καλύψει το χρέος μας, αλλά και για να γίνει η Ελλάδα μια πλούσια χώρα.

Η εργασία αυτή φιλοδοξεί να συγκεντρώσει στοιχεία για τον υπόγειο πλούτο της χώρας μας, την δυνατότητα εκμετάλλευσής του, αλλά και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις από την εξόρυξή του.

Για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα "Ο υπόγειος πλούτος της Ελλάδος, η εκμετάλλευσή του και οι επιπτώσεις στο περιβάλλον", κάνετε κλίκ στην παρακάτω εικόνα:

Orykta site